14.252 reviews on

 

Our Proof Of Excellence

TrustScore 4.5 out of 5

  • Fantastisch goede kousen.

    Fantastisch goede kousen. Ik heb al goedkoper geprobeerd maar deze werken echt. Ik voel duidelijk het verschil. Mijn man en ik wandelen veel en zijn nu begonnen met trails van 25 km als voorbereiding voor een huttentocht deze zomer in Oostenrijk. Ik heb fibromyalgie, dus veel spierpijn en vermoeide benen. Onze eerste trail van 25 km is uitstekend geweest, geen pijn geen last van vermoeide benen dank zij mijn Stox Socks. Ik schaf mij zeker nog een tweede paar aan. Ik ben heel tevreden.

    Mevrouw Martine Van Coillie11 February 2024 Verified


  • Top service🙏🏻

    De sokken waren na goed gebruik eerder 'op' dan ik verwacht had. Na een berichtje hierover krijg ik gewoon een nieuw paar opgestuurd, niet verwacht😃Top service🙏🏻🙏🏻🙏🏻 De sokken geven steun en minder vermoeide voeten en onderbenen na een werkdag of wandelen. Goed product!

    Esther 9 February 2024 Verified


  • Perfect geholpen

    Al jaren fan van de ski-, recovery- en travelsokken en recent ook van de daily mid + high. Had een klein probleempje met een paar daily sokken. Dit gemeld bij de klantenservice die gelijk en snel reageerden. Perfecte service en super sokken.

    Mats Barendregt 9 February 2024


  • Snelle levering

    Snelle levering, 's avonds besteld, volgende dag geleverd.

    Wim 9 February 2024 Verified


  • Gewoon goed!

    De site is duidelijk en overzichtelijk. Goede service mocht je vragen hebben en snelle levering.

    Jorge van Vliet 9 February 2024 Verified


  • Heel tevreden met mijn wandelsokken

    Heel tevreden met mijn wandelsokken. Pijn in mijn kuiten is achterwege gebleven. De korting die ik zou krijgen bij mijn eerste aankoop heb ik helaas niet gekregen. Jammer en erg onzorgvuldig.

    Mart Kuijpers 8 February 2024 Verified


  • Ik had geen last (meer) van koude…

    Ik had geen last (meer) van koude tenen, maar de sokken zaten zo strak (heb maat 38, dus W2 genomen), dat m’n kuiten afgekneld aanvoelden. M’n kuiten voelden zwaar en moe, terwijl ik hier met andere skisokken geen last van had. Over een thermolegging al helemaal geen aanrader - dit zorgde voor blaren. Voor mij dus geen aanrader als ervaren (volle dag) skiër.

    Elisa 8 February 2024 Verified


  • Heel blij mee

    Heel blij mee

    Stephanie Jorissen 8 February 2024 Verified


  • De levering is ongelofelijk snel

    De levering is ongelofelijk snel, gisteren besteld, deze morgend ontvangen

    Sabine 8 February 2024 Verified


  • De sokken zijn veel te smal

    De sokken zijn veel te smal. Ik krijg ze met heel veel moeite aan.

    Marita Geerardyn 8 February 2024 Verified


  • Prima levering en tot heden goede…

    Prima levering en tot heden goede kwaliteit

    hein verbeek 7 February 2024 Verified


  • Hoeveel goede service

    Hoeveel goede service! Perfect zittende sokken , houden hun vorm zelfs na meermaals wassen. Een echte aanrader voor diabetespatiënten. Vandag bestellen en effectief morgen aan de voet!

    mevrouw Desmet 7 February 2024 Verified


  • Super fijn!

    Tot nu toe weinig last van mijn blessures en voelen mijn benen minder vermoeid! Als ik het kon had ik meer sokken willen halen.

    Naomi 7 February 2024 Verified


  • Hele fijne sokken

    Hele fijne sokken. Ze zijn dun en strak maar toch warme voeten :)

    Nathalie Frey 7 February 2024 Verified


  • helpt goed om vocht af te drijven

    helpt goed om vocht af te drijven

    Fernanda Buitenkamp 7 February 2024 Verified


  • Had problemen met de bestelling (eigen…

    Had problemen met de bestelling (eigen fout), maar Klantenservice heeft mij snel en adequaat geholpen. Daarnaast heel snel artikelen ontvangen. Zeer tevreden met de Stoxk kousen

    Arjen 7 February 2024 Verified


  • Service

    Ik twijfelde tussen twee maten dus besloot hen te mailen. Al vrij snel kreeg ik een mail terug met een gepast advies. Daarna snel besteld en ook de volgende dag geleverd. Een fijne ervaring!

    // 6 February 2024 Verified


  • Ik denk dat de kwaliteit wel goed is…

    Na onderstaande review werd ik uitstekend geholpen door de klantendienst en krijgt dit alsnog een goed einde. "Ik denk dat de kwaliteit wel goed is maar ik kreeg de kousen zelfs niet over mijn enkels getrokken. Zo'n spannend textiel. Ik stuurde de producten retour met track en trace via Bpost op 24/1/2024 maar blijkbaar gaat er iets erg fout...het is nog niet aangekomen blijkbaar en Bpost doet onderzoek. Een retourlabel door Stox zelf aangeboden zou misschien zorgen voor betere retourservice. Ik heb nochtans het retouradres zeer duidelijk op de doos bevestigd."

    Sabine Claes 6 February 2024 Verified


  • Natuurlijk totaal idioot om een…

    Natuurlijk totaal idioot om een bedrijfservaring te vragen voor het kopen van een paar sokken!!! En daar krijg ik dan 3 mails voor. Mijn review: stop met het bombarderen van mensen met vragen om een review achter te laten.

    P.g. De Kamper 6 February 2024 Verified


  • De compressiekousen zaten veel te…

    De compressiekousen zaten veel te strak, ik kreeg ze niet eens aan. Ook zijn ze erg lang.

    Weetje 5 February 2024 Verified


  • Past precies

    Past precies

    Ireneus Neelen 5 February 2024 Verified


  • Een verademing

    De ski sokken van STOX besteld en de week erop meteen gebruikt! Wat een verademing. Altijd een wat zwaar gevoel in mijn kuiten na skiën en dit keer echt werkelijk waar nergens last van. Dikke aanrader!!

    Alinda 5 February 2024 Verified


  • pas prima

    pas prima , snelle levering

    elsbeth ruys 5 February 2024 Verified


  • Prima sokken

    Prima sokken, snel geleverd

    J Mol 5 February 2024 Verified


  • Skikousen zijn ronduit slecht

    Skikousen zijn ronduit slecht: weinig compressie, veel te dik en gemaakt van materialen die helemaal niet ademened zijn. Daar waar de loopkousen hun werk doen, is het spijtig genoeg niet het geval met de skikousen.

    LVC 5 February 2024 Verified


  • Goed product

    Goed product, goede service.

    M. 5 February 2024 Verified


  • SUPER fantastisch content

    Dit is ondertussen onze 5de bestelling. Als we niet SUPER, SUPER content waren, hadden we nooit 5 bestellingen geplaatst. Dit zijn fantastische dagelijkse en fantastische sportkousen. Gewoon blijven verder doen.

    Sonja Van Opstal 5 February 2024 Verified


  • Snelle levering

    Snelle levering! De kousen zitten heerlijk aan de voeten, echter de bovenkant van de kousen zijn toch aan de krappe kant. Grootste kuitmaat besteld.

    Marianne Grimbergen 5 February 2024 Verified


  • Snelle levering

    Snelle levering , goed product

    Thea Schreurs 5 February 2024 Verified


  • Mooie sokken

    Mooie sokken, ideaal voor skiën

    Arthur Permis Levyssohn 4 February 2024 Verified


  • Geen spierpijn!!!

    Fijne sokken voor t skiën. Zitten comfortabel en géén spierpijn na t skiën....en zelfs géén zweetvoeten 😉

    Peter Eigeman 4 February 2024 Verified


  • Wij zijn fan!

    Fantastisch, zowel het comfort van de compressie (je voelt de pijn aan je scheenbeen ook veel minder als je aan t carven bent) als de warmtehuishouding van de merino. Fan!

    Veerle 4 February 2024 Verified


  • Skisokken

    Ik vond het draagcomfort van de skisokken super. Ze zijn ook mooi! Helaas hoopte ik zo op warme voeten bij het skiën maar helaas .. ik had ook met deze sokken koude tenen. Jammer :( De temperaturen waren niet uitzonderlijk koud en/of warm.

    Ingrid Decraene 4 February 2024


  • Snelle levering en product onveranderd…

    Snelle levering en product onveranderd steengoed

    klant 4 February 2024 Verified


  • Lekker warme skikousen

    Lekker warme skikousen. Goede ondersteuning en zitten perfect. Je zou ze vergeten uit te doen 🤭

    tine valcke 4 February 2024 Verified


  • Nooit gedacht dat de kousen mijn benen…

    Nooit gedacht dat de kousen mijn benen zo mooi dun houden en ook de beweging gaat gemakkelijker

    Dominique 3 February 2024 Verified


  • Heel erg blij mee

    Heel erg blij mee, warme voeten en een betere balans tijdens en na het skiën en nog belangrijker geen vocht vasthouden. Prijs meer dan waard

    Ab 2 February 2024 Verified


  • Geen pijn leer tijdens en na het sporten

    Geen pijn leer tijdens en na het sporten

    Siglien Labaere 2 February 2024 Verified


  • Warme voeten en geen spierpijn

    Na een week skiën kan ik zeggen dat ik geen koude voeten en spierpijn in de kuiten heb ervaren. Super aankoop geweest!

    Romy Sturbl 2 February 2024


  • Slecht,

    Slecht, 2 paar kousen retour gestuurd en de terugbetaling nog steeds niet ontvangen!

    Delfien De Backer 1 February 2024 Verified


  • Snel en correct

    Snel en correct

    Hedwig 1 February 2024 Verified


  • Supergoede kousen

    Supergoede kousen. Passen perfect. Lekker warm. Ben heel blij. Dank u wel.

    Wilfried31 January 2024 Verified


  • goede sokken snelle levering

    goede sokken snelle levering

    winnaar31 January 2024 Verified


  • Spierpijnen

    Veel minder spierpijn aan de benen na een wandeling.

    Giuseppe Michetti30 January 2024 Verified


  • Fijne sokken

    Fijne sokken, goede kwaliteit. snelle en nette levering.

    klant30 January 2024 Verified


  • Snelle levering.

    Snelle levering. De ene dag besteld en de andere dag in huis.

    Antoinette30 January 2024 Verified


  • Wat een comfort!

    Wat een comfort! (Alleen jammer dat ik Stox soks geen 10 jaar eerder ontdekte!) De 'dagelijkse' Stox zijn een verademing voor mijn benen! Het zijn échte weldoeners! De 'walking' Stox, die geef ik nooit meer af.. daar stap je letterlijk en figuurlijk de wereld me uit! Ik bén fan!

    Greet30 January 2024 Verified


  • Stox: betrouwbaar

    Goede informatie over producten. Levering keurig.

    Henk29 January 2024 Verified


  • Doorbloeding en warme voeten

    Het gebruik van de sokken helpt goed bij een betere doorbloeding van de voeten. Dit voorkomt veel beter dove en of koude voeten.

    Walter Arends29 January 2024 Verified


  • Retour gedaan

    De levering was vlot. De voet van de kousen 43-47 was te groot. Ik heb maat 42 maar de omvang van de kuit is leidend, dus kwam ik uit op 43. Helaas terug gestuurd.

    L.G Verzijl29 January 2024 Verified


  • geweldige sokken

    geweldige sokken. Ik heb er in het verleden al gekocht en blijf fan.

    Wendy Van Otten28 January 2024 Verified


  • Correct en SUPERSNEL geleverd

    Correct en SUPERSNEL geleverd. TOP!

    Sabine28 January 2024 Verified


  • Vroeger altijd spierpijn tijdens het…

    Vroeger altijd spierpijn tijdens het skiën, nu met Stox helemaal niets meer!

    Jan Willem Klein Poelhuis28 January 2024 Verified


  • Wandel- en loopsokken

    Bestelde onlangs wandel- en loopsokken. Wandelsokken zitten prima, maar de loopsokken niet. Krijg ze met moeite aan en tijdens de training hele tijd het gevoel van kramp aan één been. Is nochtans zelfde maat.

    Dennis Schouteden28 January 2024


  • Geeft echt veel steun en uitgeruste…

    Geeft echt veel steun en uitgeruste slanke kuiten. Ook na wassen nog prima

    Tieneke 28 January 2024 Verified


  • De sokken voldeden aan de…

    De sokken voldeden aan de verwachting.Geen koude voeten en goede steun.

    Willem28 January 2024 Verified


  • Het zijn echt hele fijne sokken in…

    Het zijn echt hele fijne sokken in vergelijking met goedkopere die hetzelfde beloven. Geen zweetvoeten en dus geen koude voeten na een lange wandeling!

    Jenny28 January 2024 Verified


  • fijn sokken zitten wel strak en je…

    fijn sokken zitten wel strak en je krijgt ze zeer moeilijk uit maar ze zitten goed en geen spierpijn gehad tijdens het skieën

    Eria Van Gestel27 January 2024 Verified


  • Crazy stox socks…

    Na het aantrekken van de stox socks voel je onmiddelijk het effect in heel je lichaam. Ik voelde zelfs tintelingen tot in het hoofd, je benen voelen lichter 🚀

    Filip Van Riet27 January 2024 Verified


  • Merino skisokken

    Zeer goede pasvorm Zalig warm gevoel Geen zware kuiten na het skiën

    Geert Simons26 January 2024 Verified


  • Super fijne sokken!

    Super fijne sokken!

    Joffre Hooijschuur26 January 2024 Verified


  • Zeer tevreden

    Zeer tevreden , nu ga ik indoor skiën Ik heb een grote wond gehad , door een vlees Etende bacterie en de kousen Helpen ook de wonde beschermen Nadat er compressies zijn aangebracht . Ik heb nu twee paar kousen Jean vergauwen

    Jean vergauwen26 January 2024 Verified


  • Goede service

    Goede service De maat van de sokken vielen in praktijk kleine uit

    Jitske Schaapveld25 January 2024 Verified


  • Zeer goede producten van uitstekende kwaliteit.

    Zeer goede producten van uitstekende kwaliteit. Uiterst snelle levering.

    Vincent Struye25 January 2024 Verified


  • Stevig gevoel tijdens hardlopen

    Snelle levering, sok sluit goed aan, eerste keer even wennen om ze aan te krijgen. Stevig gevoel tijdens hardlopen.

    Jeanette Haan25 January 2024 Verified


  • Wist niet dat je retour moest betslen…

    Wist niet dat je retour moest betslen en je mag je retour niet eens afgeven of in de brievenbus stoppen Had verkeerde mt besteld en dat meteen doorgegeven nog voordat de bestelling door jullie verstuurd was dus ga nooit meer iets bestellen bij jullie want zijn ook best dure sokken en nu nog duurder omdat ik ze per post moet versturen 😡

    Marylou Conrads25 January 2024 Verified


  • Levering zeer snel

    Levering zeer snel, product is correct en doet wat ik er van verwacht. Merino half kuithoogte sokken.

    Jan Willem ten Dam24 January 2024 Verified


  • het product is goed

    het product is goed. ik heb een paar terug gestuurd maar nog geen nieuw paar terug gekregen

    GEERT VAN ENCKEVORT24 January 2024 Verified


  • Super

    Ze zitten heerlijk comfor, heerlijk om de voet en om je kuiten,ik vindt ze Super

    William Laurentzen24 January 2024 Verified


  • Door mijn arts/chirurg geattendeerd op…

    Door mijn arts/chirurg geattendeerd op STOX Energy socks. Ben er super blij mee. Draag comfort is fantastisch.

    Ans Hasenaar24 January 2024 Verified


  • Heb de sokken nu een paar dagen aan…

    Heb de sokken nu een paar dagen aan tijdens het skiën. Bevallen mij zeer goed. Geen vermoeide benen , geen zeer voeten en net warm genoeg. Mijn vrouw heeft ze ook aan maar zij ondervindt minder voordelen. Tevens nog steeds koude voeten. Dus een dikke plus en een klein minnetje.

    RobL23 January 2024 Verified


  • Fantastisch

    Fantastisch. Ik draag ze nu een week. Geen last meer van rusteloze benen.

    Linda De Geeter22 January 2024 Verified


  • Goede communicatie en vlotte levering.

    Goede communicatie en vlotte levering.

    Mirjam van Ouwerkerk22 January 2024 Verified


  • Snelle levering en een overzichtelijke…webshop.

    Snelle levering en een overzichtelijke webshop waarin goed uitgelegd wordt welke maat en materiaal keus voor jouw gebruik goed is.

    Janneke Brouwer22 January 2024 Verified


  • prima Soks geen last tijdens of na het…

    prima Soks geen last tijdens of na het skiën, vooral als je last hebt van dikke benen.

    Jean Poesen22 January 2024 Verified


  • Goede pasvorm

    Goede pasvorm, lubbert niet na dag gebruik.

    Niels22 January 2024 Verified


  • Gewoon de beste keuze ooit

    Gewoon de beste keuze ooit, zou niets anders willen

    Gino Vanden Broecke22 January 2024 Verified


  • Super sok

    Super sok, en super klantenservice

    Paul Oldenmenger22 January 2024 Verified


  • Zeer goed gevoel aan voet en kuit.

    Zeer goed gevoel aan voet en kuit. Geen spierpijn gehad of stijf gevoel

    Jelle Sluyts22 January 2024 Verified


  • Snelle levering de compressie sokken…

    Snelle levering de compressie sokken zitten goed strak wat met hardlopen prima aanvoelt. Even een handigheid met aantrekken. Nu een paar keer gedaan. En gaat steeds beter

    RON22 January 2024 Verified


  • Merkte na 3 dagen al dat ik minder last…

    Merkte na 3 dagen al dat ik minder last van mijn benen had.Het aan trekken was in het begin lastig,nu iets meer.Zeer goede kwaliteit.

    Klant22 January 2024 Verified


  • Stox sokken

    De compressiesokken voor mij en mijn moeder besteld. Bij mijn moeder zijn ze heel goed bevallen, sokken zijn niet nat bij uittrekken en zorgen voor warme voeten. Ik heb helaas geen warme voeten gehad tijdens het skiën. Wel zorgde het voor een droge sok tijdens het uittrekken.

    Kirsten21 January 2024 Verified


  • Heerlijk geskied

    Geen enkel moment last gehad van spierpijn en/of koude voeten. Echt heerlijk kunnen skiën.

    Michiel21 January 2024 Verified


  • Prima,

    Prima, Eerst verkeerde maat sokken geleverd. Gebeld en mail gedaan en dat hebben ze kosteloos prima opgelost. Nog niet gebruikt.

    Klasina Van eerde21 January 2024 Verified


  • Hele fijne sokken

    Hele fijne sokken! Sokken zonder naden en zonder rimpels in de schoenen.

    Marielle21 January 2024 Verified


  • Kousen voelen zacht en warm aan

    Kousen voelen zacht en warm aan, gaan vlot aan en uit.

    Christof20 January 2024 Verified


  • Fijne pasvorm met merinoswol voor warme…

    Fijne pasvorm met merinoswol voor warme voeten

    B Radstake 19 January 2024 Verified


  • Fantastische sokken

    Fantastische sokken, die goede stevigheid bieden en heerlijk warm zijn.

    Mieke 19 January 2024 Verified


  • Skisokken lekker warm en degelijk materiaal

    Skisokken besteld en zoals verwacht een prima kwaliteit, lekker warm. Ik twijfelde over de wijdte dus W1 en W2 gekocht. Zit er met de kuitomtrek tussenin. Ik heb ze beide gehouden omdat iets strakker maar ook losser goed zitten. Zoals van STOX gewend gaan ze jarenlang mee.

    Romy Sturbl19 January 2024 Verified


  • Snelle levering en een perfect product

    Snelle levering en een perfect product

    Andrea Stam18 January 2024 Verified


  • Fijne ski sokken

    Fijne sokken, totaal geen last van zere voeten en veel minder koude voeten tijdens het skiën l.

    Martijn18 January 2024 Verified


  • Vreselijke sokken met fabrieks elastiek

    Vreselijke sokken van begin tot eind. Het zou extra comfort moeten bieden voor de voet en kuit, maar het elastiek is zo sterk dat de sok niet alleen amper aan te doen is. Hij drukt de voet samen en na een lange dag skien moet je geluk hebben dat er iemand bij je is om de sok uit te doen. Qua kwaliteit is mijn bevinding ook erg ondermaats over de sok. Koude voeten en bijna afgestorven tenen van de kou. Een stevig kwaliteitsonderzoek lijkt mij niet mis in het ontwerp van de sok.

    Olav Jothbrok17 January 2024 Verified


  • Fantastisch

    Ik ben heel erg blij met deze hiking sokken. Tijdens het wandelen zijn ze fantastisch Perfecte pasvorm en geen vermoeide benen of gezwollen enkels meer. De eerste dagen even wennen maar nu draag ik ze de hele dag.

    Jeannette17 January 2024


  • Aantrekken en vooral uitdoen kost wel…

    Fijne STOX "dagelijkse sokken" helpen goed. Mijn benen worden nu niet meer dikker in de loop van de dag. Aantrekken en vooral uitdoen kost wel veel kracht. Als ik ouder zou zijn wordt dat wel een probleem. Heeft STOX daar iets voor?

    Leon17 January 2024 Verified


  • foute maat na contact met stox

    na contact met stox was me aangeraden maat 2 te nemen. deze zijn echter veel te groot want geven geen compressie. Nochthans stond de kuitomtrek erbij maar.. tot op heden dus nog niet gelukig.

    Tom 17 January 2024 Verified


  • De kous is te lang voor mijn been

    De kous is te lang voor mijn been, de elastische band knelde mijn lies af. Halve dag gedragen.

    Luchiena Canrinus17 January 2024 Verified


  • Pijnloos hardlopen en sneller herstel met Stox

    Vooral in het koude seizoen krijg ik last van scheenbeen spierpijn/ontsteking. Een week voor een wedstrijd kreeg ik weer zoveel pijn dat ik dacht dat ik niet mee kon doen. Een week lang dag en nacht Stox gedragen (tegelijk ook heel minimaal getraind) en PIJNLOOS de wedstrijd gelopen. Als klap op de vuurpijl een 3e podiumplaats. Tijdens het hardlopen en 24 uur daarna draag ik dus Stox. En dat is echt een oplossing voor m'n probleem. Het gaat er niet van over, dan zou je echt meerdere weken rust moeten nemen. Ik draag ze trouwens ook met schaatsen en bergwandelen

    J. Burger17 January 2024 Verified


  • Goede en snelle levering

    Goede en snelle levering, duidelijk site en veel keuze

    anoniem17 January 2024 Verified


  • De juiste maat vind ik moeilijk te…

    De juiste maat vind ik moeilijk te kiezen maar als je die een maal weet is het Top. Vandaag besteld -morgen in huis .

    Yvonne Molenaar -Tol16 January 2024 Verified


  • Goede ervaring

    Vlotte bestelling en bezorging! Goede kwaliteit!

    Guy Nollet16 January 2024 Verified


Onze bestsellers