14.252 reviews on

 

Our Proof Of Excellence

TrustScore 4.5 out of 5

  • Prima kousen die mij helpen…

    Prima kousen die mij helpen achillespeesblessure te verminderen. Snelle levering.

    Irma P19 May 2024 Verified


  • Sokken te strak icm hoge wreef

    Ik heb de juiste maat sokken besteld, maar deze zijn niet geschikt voor mensen met een hoge wreef. Rondom de voet zit de sok daardoor veel te strak. Weinig elasticiteit. Helaas, want om de kuit zat hij prima.

    PJ19 May 2024 Verified


  • Wat zitten deze sokken toch heerlijk

    Wat zitten deze sokken toch heerlijk, veel beter gevoel in de spieren na een lange duurloop. Ik ben verkocht!

    Lotte Kurpershoek18 May 2024 Verified


  • Wat een snel service!!!

    Wat een snel service!!!! 's avonds besteld en 's morgens geleverd. Ongelooflijk! Zalige sokken!!!!

    Katrien De Lange18 May 2024 Verified


  • De kousen zitten helemaal perfect

    De kousen zitten helemaal perfect, maar het aantrekken van de kousen zoals omschreven vind ik een drama, ik heb dan ook een hulpmiddel om de kousen aan en uit te trekken aangeschaft en dat werkt prima.Verder ging alles goed wat levering betreft ook de verpakking in een brievenbus pakket. Ik ben tevreden.

    Arnold Hake17 May 2024 Verified


  • Top product

    Sokken zitten effectief erg strak maar zijn efficiënt! Geen last meer van scheenbeenvliesontsteking hierdoor.

    Kristof17 May 2024 Verified


  • ik heb nog niks ontvangen

    ik heb nog niks ontvangen

    Beatrijs Lambie16 May 2024 Verified


  • 👍 👍👍👍

    Bestellen soepel Snel binnen Echt fijn om te dragen

    Edwin van den Elst16 May 2024 Verified


  • Prima sokken …

    Prima sokken geven goede ondersteuning Graag wat meer keus in gewone sokken om ook bij netjes aan te doen

    Bertus Broekroelofs15 May 2024 Verified


  • We zijn super tevreden met de stox…

    We zijn super tevreden met de stox decompressie sokken. Enige nadeel is het toch moeizame aantrekken, voor mensen op leeftijd. Ik keer de sok binnenste buiten en trek het deel dat over de tenen en de voorvoet valt naar binnen. Daarna is het mogelijk de rest van de sok over de hiel en naar boven te trekken. Daar mijn man korte benen heeft moet hij de boord 1 keer omslaan, anders zijn de sokken te lang. Eenmaal aan zitten ze perfect!

    Lette14 May 2024 Verified


  • Producten prima, geen contact te krijgen

    Producten prima en snel geleverd. Bedrijf verder niet te bereiken. 4x gebeld geen contact te krijgen.

    Floor13 May 2024 Verified


  • Prima pasvorm

    Prima pasvorm

    Wim Ploemen13 May 2024 Verified


  • Topsokken

    Topsokken en snel geleverd

    Bryan Koppen13 May 2024 Verified


  • Goede compressie, gedurende intensief gebruik.

    Ik draag deze kousen dagelijks op de operatiekamer. Ze worden vaak gewassen. Ze behouden lang hun functie. Snelle levering.

    Mevrouw Van Eijk12 May 2024 Verified


  • Correct geleverd volgens afspraak

    Correct geleverd volgens afspraak

    meneer Schotanus11 May 2024 Verified


  • Ik heb geen last meer aan mijn schenen…

    Ik heb geen last meer aan mijn schenen tijdens of na het lopen!

    Axelle11 May 2024 Verified


  • Met meer gemak en plezier lopen

    Het is niet gemakkelijk om de sokken aan te krijgen. Maar… ze maken wel echt verschil. Heb shin splints, maar met deze sokken heb ik minder pijn. Pas een keer zonder de sokken gelopen en voelde dat dat minder fijn is. Oftewel; ik ben blij met de aanschaf van deze sokken.

    Janine 11 May 2024 Verified


  • Top sokken en top service!

    Top sokken en top service! Slijtplekken op de sok werd vervangen door een nieuw exemplaar.

    arne kleefman11 May 2024 Verified


  • Klantenservice reageert niet op vragen

    Goede artikelen en snelle verzending. Bij vragen echter blijft reactie uit. Daarom 3 sterren vanwege de niet reagerende klantenservice Na reactie van de klantenservice op deze review meteen weer gemaild en zeer snel antwoord. Mijn punt werd daarna snel en naar tevredenheid opgelost! Dus van 3 naar 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Ida Knops 11 May 2024 Verified


  • De pants die ik heb gekocht irriteren…

    De pants die ik heb gekocht irriteren in het kruis

    Stephan11 May 2024 Verified


  • Prettig dragen

    Prettig dragen. Maakt de werkdag draaglijker

    Nancy Beernaerts11 May 2024 Verified


  • Stox sokken

    Besteld volgende dag al in huis zodat mijn hardloop training gelijk kon beginnen. En ze zitten prima mede door de maat advies die je zelf online kon doen.

    Klaas 10 May 2024 Verified


  • Snel geleverd

    Snel geleverd, goed verpakt! Mijn vorige set paste niet goed, kuiten zouden M1 zijn en de voeten achterin de M2… Nu heb ik losse enkelsokken met tubes, en het zit perfect!

    PeterZ.10 May 2024 Verified


  • Mijn pakket was kwijt en ik had dit aan…

    Mijn pakket was kwijt en ik had dit aan ze vertelt, hierdoor kreeg ik een nieuw pakket verzonden. Super aardig, tof bedrijf!

    Sabrina Karimi 8 May 2024


  • Daar was ik weer

    Daar was ik weer, waar ik eerder melde dat Ik niet helemaal happy was met de sokken, kan ik nu wel melden dat ik ze erg prettig vind!! Kennelijk tegen verwachting in moest ik toch maar kleiner hebben, waardoor sokken nu echt veel beter zitten en ik hier heel blij mee ben!! Echt super fijn hoe dit opgelost is, niet alleen een super sok maar ook contakt en hulp en survice super! Ik ben blij en jullie verdienen 100% 5 sterren!

    Joke 8 May 2024 Verified


  • Heerlijke sokken

    Sokken zitten heerlijk, duidelijk minder vermoeide kuiten. Gebruik ze al jaren. Ze slijten wel op hak en enkel

    jk 8 May 2024 Verified


  • snel en zeer goed

    De levering was zeer snel en de sokken zijn van onevenaarbare kwaliteit.

    Bert Vanhulle 6 May 2024 Verified


  • Snelle en nette bezorging

    Snelle en nette bezorging. Maar vooral na een vraag over moeilijk aan te trekken een snel en goed werkend sntwoord.

    Carel Martens 6 May 2024 Verified


  • Heerlijke sokken

    Heerlijke sokken, Ondersteuning voor zweepslag in kuit tijdens hockey, maar ook fijn in het vliegtuig.

    Sabine 6 May 2024 Verified


  • Snelle levering en netjes verpakt

    Snelle levering en netjes verpakt

    Yolanda van Dishoeck 5 May 2024 Verified


  • Perfect voor mijn benen.

    Perfect voor mijn benen.

    Koos Witteveen 4 May 2024 Verified


  • Ik kreeg tijdens het lopen veel meer…

    Ik kreeg tijdens het lopen veel meer pijn in mijn kuiten ipv minder

    M m 3 May 2024 Verified


  • Extra steun bij training

    Korte sportsok was volgende dag in huis. Mooi verpakt. Bied de extra steun bij mijn enkels die ik nodig had tijdens mijn beginnende training.

    Sandra 3 May 2024 Verified


  • prima product

    snelle levering, goed product, zeer tevreden van. Ik heb nu ondertussen 5 paar!

    Klant 3 May 2024 Verified


  • Eenvoudig te bestellen

    Eenvoudig te bestellen, snelle levering

    HDG 3 May 2024 Verified


  • Goed product

    Goed product. Goede pasvorm.

    PLien 2 May 2024 Verified


  • Sokken niet bezorgd, snel opgelost!

    Eerste keer sokken besteld, helaas niet bezorgd door de bezorger, terwijl de track and trace dit wel aangaf. Contact opgenomen met Stox en kwamen met tips om toch nog aan mijn pakketje te komen. Toen na een kleine week ze nog steeds niet boven water waren gekomen, werd er door Stox super snel geanticipeerd en kreeg ik nieuwe sokken opgestuurd! Snel antwoord op de mail en fijne service!

    Anoniem 2 May 2024 Verified


  • De sokken schelen echt: top!

    De sokken schelen echt, top! Maar, helaas, omdat ze zo strak zitten (compressie) gaan ze te snel kapot. Ik draag ze alleen tijdens het golfen in de wintermaanden (10-15 keer over 2 jaar) en daardoor zit er geen garantie meer op. Beetje jammer voor een prijzig product.

    Johan de Feijter 2 May 2024 Verified


  • Klantvriendelijk

    Klantvriendelijk, niet goed geld terug

    A Visscher 1 May 2024 Verified


  • Snelle levering

    Snelle levering. Brievenbuspakket past niet altijd in postbus bij appartementen.

    Kees N 1 May 2024 Verified


  • Goede klantenservice

    Naast de fijne sokken, waar ik erg blij mee ben, is ook de klantenservice erg goed! Er was helaas een elastisch draad in mijn sok geknapt, toen ik de bestelling ontving. Ze hebben mij goed en snel geholpen met dit probleem! Top service.

    I T 1 May 2024


  • de kleur vn de kousen krijgt van mij een minpunt

    het is niet altijd duidelijk of het voor mannen of vrouwen is want als je die aantikt komen dikwijls de andere te voorschijn

    Bieke 1 May 2024 Verified


  • Snel bezorgd!

    Snel bezorgd! Deze sokken hebben mij echt van mijn blessure afgeholpen, nu kan ik lekker hockeyen zonder pijn aan m’n schenen :)

    Fabienne 1 May 2024 Verified


  • Prima kousen

    Hele goede kousen, blijven goed zitten

    Alna 1 May 2024 Verified


  • kleine maten

    Snelle levering. De maten vallen klein uit.

    Annemie Fransen30 April 2024 Verified


  • Levering conform bestelling

    Levering conform bestelling en zeer snelle levertijd.

    Jan Willem ten Dam30 April 2024 Verified


  • ik vind ze te strak en knellen af

    ik vind ze te strak en knellen af

    Patricia30 April 2024 Verified


  • Sokken werken prima voor mij

    Sokken werken prima voor mij, wat mensen tegen kan houden is de hoge prijs voor een paar sokken

    pp 29 April 2024 Verified


  • Goede snelle kwaliteit

    Ten eerste was het snel binnen, het draagt fantastisch, ik heb steunkousen maar straks als ik op vakantie ben en ga lopen wil ik wel goede kousen bij m'n korte broek en niet m'n steunkousen. Het enige minpuntje vind ik dat de rand bovenaan erg strak zit hij zit aan het eind diep in je huid

    Miranda Meiresonne29 April 2024 Verified


  • Goed product.

    Goed product. Snelle levering.

    T.J. Bouwman28 April 2024 Verified


  • Stoxkousen zijn voor mij enorm beperkend!

    Mijn Stox steunkousen zijn wel de goede maat volgens de opgegeven meetwaarden. Maar helaas heb ik nogal wat ruimte in de lengte over. Verdelen van de kous is dan ook elk half uur aan de orde aangezien de kousen verschrikkelijk afzakken. Mijn knieholten bescherm ik met grote pleisters tegen de striemen. Wandelen of fietsen zijn geen optie meer, vanwege het almaar moeten corrigeren van de kousen.

    Ria Burghoorn27 April 2024


  • HEEL MOOI EN ZEER ERGONOMISCH

    HEEL MOOI EN ZEER ERGONOMISCH

    Maxine27 April 2024 Verified


  • Aangekocht om de 10 miles te lopen..

    Aangekocht om de 10 miles te lopen... Ze zaten super goed en ik was niet alleen met deze Sokken 😊...

    Suzy Lauwers27 April 2024 Verified


  • De sokken zitten goed en zien er…

    De sokken zitten goed en zien er geweldig uit, zoals beschreven. De kwaliteit liet wat te wensen over. Snel halen erin, veel losse draden en de sokken verkleurden na twee keer gebruiken.

    Julia26 April 2024 Verified


  • Ze zitten perfect

    Ze zitten perfect! En geen last meer van springschenen.

    Kim26 April 2024 Verified


  • Snel heid van levering kan beter

    Snel heid van levering kan beter

    Pascal Borremans26 April 2024 Verified


  • beentjes voelden beter aan met de…

    beentjes voelden beter aan met de sleeves 👍

    Ruben Gorrens26 April 2024 Verified


  • Na bestelling volgende dag al in huis

    Na bestelling volgende dag al in huis

    Brigitte Veraart25 April 2024 Verified


  • Ongelofelijk wat deze sokken met je…

    Ongelofelijk wat deze sokken met je lichaam doen! Geen dikke voeten o.a. na mijn wandeltocht en je voeten broeien niet in je schoenen. Ik ga de dagelijkse sokken ook bestellen 😃

    Conny van Acquoy25 April 2024 Verified


  • De beste compressiekousen, snel geleverd!

    De beste compressiekousen die er zijn. Uiterst snelle levering!

    Bert25 April 2024 Verified


  • koele kousen om te dragen

    Kousen die veel steun geven en koel zijn om te dragen, maar aantrekken is wel iets lastiger

    Walter25 April 2024 Verified


  • Goed en Correct

    Goed en Correct. De bestelling keurig verpakt en binnen 3dagen in huis.

    Carla Fijen.25 April 2024 Verified


  • Geweldige sokken

    Geweldige sokken. Geen pijnlijke of zware benen tijdens mijn werk waar ik de hele dag moet lopen en staan. Pasvorm is prima.

    Francis Besseling24 April 2024 Verified


  • Qualiteit

    snelle levering. Veel keuze. mooi design sok. past uitstekend.

    Maurits Smalt24 April 2024 Verified


  • PantyIk ben altijd heel tevreden over jullie…

    Ik ben altijd heel tevreden over jullie producten nl de kniekousen … daarom wou ik nu toch eens de panty’s proberen. Jammer maar na 1 keer dragen was hij doorgescheurd aan de tenen. Mijn nagels waren nochtans kort geknipt. Vriendelijke groet. Hilde

    De Schepper 24 April 2024 Verified


  • Kwaliteit product

    Product is goed. Voldoet aan de verwachtingen en blijft goed zitten.

    Gert Pruim24 April 2024 Verified


  • Ze zitten perfect vooral strak bij de…

    Ze zitten perfect vooral strak bij de enkels is fijn

    dag Cora Veldt24 April 2024 Verified


  • Calf sleeves zijn snel geleverd.

    Calf sleeves zijn snel geleverd. Zitten qua omvang goed(maat W2) maar helaas zijn ze net iets te lang. Ik heb niet van die lange benen. Misschien een tip om ook lengtematen van de sleeves te maken. Heb ook compressiesokken van Stox maar vind Calf sleeves makkelijker omdat je dan eigen sokken aan kunt.

    Jolanda23 April 2024


  • goede pasvorm en snelle verzending.

    goede pasvorm en snelle verzending.

    MJM23 April 2024 Verified


  • Snelle levering

    Snelle levering! Goede kwaliteit! Top! Bedankt!

    Riet Hermans23 April 2024 Verified


  • Goed product

    Snelle levering, goed product.

    Petra van Gastel23 April 2024 Verified


  • Top levering en product!

    Levering al na 1 dag. Sokken van topkwaliteit! Mooie kleurtjes. Bedankt!!!

    Lise De Weirdt23 April 2024


  • Snelle levering en sokken zijn perfect

    Snelle levering en sokken zijn perfect! Ze doen precies wat ze moeten doen en het geeft enorm veel steun tijdens de dagen op de golfbaan!

    Anoniem23 April 2024 Verified


  • Update recensie; Ik stuur bewust een neutrale…

    Ik stuur bewust een neutrale beoordeling om dat er momenteel nog niets te beoordelen is. De door mij geplaatste bestelling is goed toegekomen maar helaas, de kousen passen helemaal niet en daarom op 10 april 2024 de volledige bestelling retour gestuurd. Tot op heden heb ik hierover nog geen enkele reactie van Stox mogen ontvangen. Update; Ik heb bij bpost geinformeerd naar mijn retour gestuurd pakketje, blijkt dat bpost zichzelf tot 20 werkdagen gunt om deze zendingen te verwerken. Vandaag kreeg ik bericht dat Stox de terugbetaling van de retourgoederen heeft gestort. Eind goed, al goed...alleen jammer dat bpost zich zoveel vrijheid toebedeeld.

    Theo - Mieke22 April 2024 Verified


  • Snelle bezorging

    Snelle bezorging, product geleverd zoals omschreven

    S Maas22 April 2024 Verified


  • fijne sokken en snelle levering

    fijne sokken en snelle levering. Na 2 keer te hebben gebruikt was 1 sok kapot. Dit gelijk gemeld en kreeg een nieuw paar toegestuurd. Super service!

    Ewout22 April 2024 Verified


  • Loopt heel comfortabel en minder last…

    Loopt heel comfortabel en minder last na het lopen vooral de voeten voelen goed aan.

    Theo Jansen22 April 2024 Verified


  • Aanrader voor de zorg.21 april 2024

    Ik werk in de zorg en moet daarom veel lopen, kon bijna niet meer lopen zo moe was ik in de benen. Nu ik op aan raden van een collega stox kousen gebruik is dat veel minder.

    Vinke22 April 2024 Verified


  • Bij dagelijks gebruik van compressiekousen , doen ze wat ze doen moeten.

    Wederom compressiekousen gekocht die voldoen aan waar ze goed voor moeten zijn. Drukklasse 2 voldoet goed voor de oedeem klachten in mijn benen en voeten bij dagelijks gebruik, en ook onlangs voor mijn man die zweepslag had. Wel graag, zoals al besproken, zie ik ook graag beige, ofwel lichte huidkleurige kniekousen in de collectie, omdat deze ook in de overknee kousen gemaakt kunnen worden, waarom dan niet als kniekous? Zodat het in de zomer een mooiere look geeft bij dagelijks dragen onder zomerse broeken. Ik draag ze niet voor de sier, maar uit noodzaak.

    L. Kleiker22 April 2024 Verified


  • mooi blauw

    snelle levering, goede kousen

    FM Oudolf22 April 2024 Verified


  • Compressiekousen na blessure en voor het werk

    Ik heb lang getwijfeld om compressiekousen te kopen omdat ik niet zeker wist of dit wel zou werken. Na mijn spierscheur heb ik besloten om dit toch maar eens te proberen en het heeft zeker effect! Tijdens een daguitstap met het werk voelden mijn benen ‘s avonds veel minder zwaar en minder vermoeid aan. Op de site wordt duidelijke informatie gegeven waarvoor de kousen kunnen gebruikt worden en ook de maten die erbij staan kloppen. Had ik dit eerder geweten had ik ze al veel vroeger aangekocht.

    Stephanie Roothoofds22 April 2024 Verified


  • Goede sokken…

    Goede grip in de schoenen en voegt stevigheid toe aan de enkels

    Gerrit jansma20 April 2024 Verified


  • Top ervaring en goed product!

    Top ervaring en goed product!

    ..20 April 2024 Verified


  • Fijne service

    Pakketje werd steeds maar niet bezorgd door PostNL. Na anderhalve week contact opgenomen en stox heeft dit prima opgelost.

    Henk20 April 2024 Verified


  • Pakketjes was niet aangekomen

    Pakketjes was niet aangekomen. Super snelle reactie en er werd een paar dagen later een nieuwe opgestuurd.

    Ellen Van Uffelen20 April 2024 Verified


  • prima

    prima, helpen goed en zitten comfortabel.

    Marco19 April 2024 Verified


  • super goed en daar ge geven aan vrienden

    super goed en daar ge geven aan vrienden

    daniel �nuyts19 April 2024 Verified


  • Zeer snelle levering en de sokken…

    Zeer snelle levering en de sokken bevallen zeer goed.

    Paul Scheepmaker19 April 2024 Verified


  • Fijne sokken

    Fijne sokken. Leuk design. Snelle levering.

    Marleen19 April 2024 Verified


  • Werkt tegen shin splints.

    Had tijdens het hockeyen veel last van shin splint in mijn rechterscheenbeen. Nadat ik met stocks speelde is dit aanzienlijk verminderd en kan ik weer wedstrijden spelen, zeker aan te raden.

    Thomas19 April 2024 Verified


  • Prima service en product beantwoordt aan verwachtingen.

    De sokken werden snel geleverd. Het dragen is comfortabel en ik heb minder last van rusteloze benen 's nachts. Ook voor lange wandelingen bij koeler weer geschikt want ze verlichten pijnlijke voeten. Het tweede en derde paar met korting gekocht omdat het een vrij prijzig product is. Zeker als je dagelijks een paar nodig hebt.

    S. Luyten18 April 2024 Verified


  • De dagelijkse kniekousen bevalt in het…

    De dagelijkse kniekousen bevalt in het gebruik heel goed. De benen zijn na een dag in de weer zijn, veel minder moe.

    Tonny Meijer18 April 2024 Verified


  • Fijne en flexibele compressiesokken

    Fijne en flexibele compressiesokken. Ze voelen licht aan en je merkt niet dat je ze aan hebt. Na lange duurlopen nergens last van Klein probleem maar klantenservice perfect opgelost. Volgende compressiesokken worden ook weer stox!!!

    Toine Wenting18 April 2024 Verified


  • Goede sokken

    Goede sokken. Zitten prettig en gaan oedeem tegen.

    HW18 April 2024 Verified


  • Wie bij Stox koopt, koopt bij echte professionals

    1. Extra kwaliteit. 2. Uitstekende respons op vragen die gesteld worden via mail. 3. Terugbetaling van iets dat terug gestuurd wordt (in mijn geval bestelde ik een verkeerde maat) verloopt absoluut perfect en efficiënt.

    Marcel Le Moine18 April 2024 Verified


  • Super gaaf en perfect en helemaal mijn kleur

    Super gaaf en helemaal mijn kleur

    Resi Topee18 April 2024 Verified


  • Rotterdam Marathon 2024

    Ik heb zondag 14 april 2024 voor de eerste keer de Rotterdam Marathon gelopen op deze sokken. En het voelde alsof ik vloog. Zulke fijne sokken! 🥇🤩

    Firenze18 April 2024 Verified


  • Medical Thigh High Stocking

    De ervaring hiermee is goed. Kleur beige is mooi neutraal. Gebruikt bij vochtophoping onderbeen na vkb operatie. Ik had de compressie nodig om het vocht weer af te voeren. Dat werkt. Het enige wat niet goed was, was de bevestiging van het elastiek/ de band om het bovenbeen, die de kous zoveel mogelijk op de plaats moet houden. Bij mij ging het stiksel los, waardoor het los kwam. Dat al na 1 week gebruik. Hiervan heb ik melding gemaakt maar nog geen reactie ontvangen.

    Ik17 April 2024 Verified


  • Na telefonisch contact goed advies

    Na telefonisch contact goed advies en een goed product

    Herman Vereecken17 April 2024 Verified


  • De kousen passen goed en het is om op…

    De kousen passen goed en het is om op verlof te gaan als we lang moeten zitten

    Dirk17 April 2024 Verified


Onze bestsellers

A knee high compression sock in dark blue with yellow details from the front.

Sports Socks Men

Heren compressiesokken
6 kleuren
€47,95
Front view of a knee high compression sock in dark blue with pink accents.

Sports Socks Women

Dames compressiesokken
6 kleuren
€47,95
Front view of a Black standing sock with grey details.

Running Socks Men

Heren compressiesokken
3 kleuren
€49,95
Front view of a black colored knee high compression sock with grey accents.

Running Socks Women

Dames compressiesokken
4 kleuren
€49,95
Merino Hiking Socks Men | Dark Blue / Olive

Merino Hiking Socks Men

Heren compressiesokken
4 kleuren
€49,95
Merino Hiking Socks Women | Dark Blue / Coral

Merino Hiking Socks Women

Dames compressiesokken
4 kleuren
€49,95
Sports Socks Men | Army Green / Dark Blue
Nieuw

Sports Socks Men

Heren compressiesokken
3 kleuren
€47,95
A blue knee high compression sock with grey details from the front.

Sports Socks Men

Heren compressiesokken
6 kleuren
€47,95
The front of a knee high compression sock in blue with grey accents.

Sports Socks Women

Dames compressiesokken
6 kleuren
€47,95
A knee high compression sock in black with blue details from the front.

Running Socks Men

Heren compressiesokken
3 kleuren
€49,95
Front view of a black colored knee high compression sock with purple accents.

Running Socks Women

Dames compressiesokken
4 kleuren
€49,95
Merino Hiking Ankle Socks Men | Dark Blue / Green

Merino Hiking Ankle Socks Men

Heren compressiesokken
4 kleuren
€34,95
Merino Hiking Ankle Socks Women | Dark Blue / Pink

Merino Hiking Ankle Socks Women

Dames compressiesokken
4 kleuren
€34,95
A knee high compression sock in black with grey details from the front.

Sports Socks Men

Heren compressiesokken
6 kleuren
€47,95
Front picture of a black compression sock with a grey detail.

Sports Socks Women

Dames compressiesokken
6 kleuren
€47,95
Front view of a high compression sock in blue with yellow accents.

Running Socks Men

Heren compressiesokken
3 kleuren
€49,95
Front view of a blue colored knee high compression sock with pink accents.

Running Socks Women

Dames compressiesokken
4 kleuren
€49,95
A knee high navy blue compression sock with orange details from the front.

Sports Socks Men

Heren compressiesokken
6 kleuren
€47,95
Front view of a knee high compression sock in bordeaux with orange accents.

Sports Socks Women

Dames compressiesokken
6 kleuren
€47,95
Recovery Socks Men | Grey / Blue

Recovery Socks Men

Heren compressiesokken
2 kleuren
€44,95
Recovery Socks Women | Grey / Beige

Recovery Socks Women

Dames compressiesokken
2 kleuren
€44,95
Front view of a black compression calf sleeve with blue details.

Sports Calf Sleeves Men

Heren compressie kuitsleeves
2 kleuren
€34,95
Front view of a black compression calf sleeve with blue details.

Sports Calf Sleeves Women

Dames compressie kuitsleeves
2 kleuren
€34,95
Merino Hiking Ankle Socks Men | Silver Grey / Teal

Merino Hiking Ankle Socks Men

Heren compressiesokken
4 kleuren
€34,95
Merino Hiking Ankle Socks Women | Silver Grey / Teal

Merino Hiking Ankle Socks Women

Dames compressiesokken
4 kleuren
€34,95
Front view of a blue compression calf sleeve with yellow details.

Sports Calf Sleeves Men

Heren compressie kuitsleeves
2 kleuren
€34,95
Front view of a blue compression calf sleeve with pink details.

Sports Calf Sleeves Women

Dames compressie kuitsleeves
2 kleuren
€34,95
Merino Hiking Socks Men | Dark Blue / Green

Merino Hiking Socks Men

Heren compressiesokken
4 kleuren
€49,95
Merino Hiking Socks Women | Dark Blue / Pink

Merino Hiking Socks Women

Dames compressiesokken
4 kleuren
€49,95
Front view of a fluo yellow compression sock with black details.

Sports Socks Men

Heren compressiesokken
6 kleuren
€47,95
Front view of a fluor yellow compression sock with black details.

Sports Socks Women

Dames compressiesokken
6 kleuren
€47,95
Front view of a knee high compression sock in white with black details.

Sports Socks Men

Heren compressiesokken
6 kleuren
€47,95
Front view of a white colored knee high compression sock with black details.

Sports Socks Women

Dames compressiesokken
6 kleuren
€47,95
Side view of a dark blue colored knee high compression sock with pink accents.

Running Socks Women

Dames compressiesokken
4 kleuren
€49,95